PF 2024

Vážené dámy a pánové, kolegyně a kolegové, kamarádi i všichni příznivci a vyznavači historických vozidel a historie motorismu,

opět přichází sváteční čas Vánoc a ve vašich domovech často nad vůní benzínu vítězí vůně vánočního cukroví a vůně ozdobeného vánočního stromečku.

Vzhledem k tragické čtvrteční události, která se dotkla celé naší České republiky, je ale nelehké psát vánoční přání. Vždyť lidské životy jsou to nejcennější, co vůbec může být.

Někteří z nás bilancují, jaký byl ten rok končící a někteří z nás již plánují ten rok nastávající. Pevně věříme, že nastávající rok bude neméně úspěšný, jako byl ten právě končící. Věříme, že se zase budeme setkávat na zajímavých a veteránsky hodnotných akcích. Věříme, že na silnice nově vyjede mnoho zajímavých historických vozidel. Věříme, že naše veteránská obec bude posílena o mladé lidi, kteří se zapojí do zajímavých činností.

Do roku 2024 vám všem a vašim rodinám, kolegům, známým a blízkým přejeme pevné zdraví, štěstí, úspěchy v osobním i pracovním životě a hodně příjemných zážitků za volanty a řídítky Vašich krásných historických strojů.

A zcela jistě se těšíme na setkání s vámi na některé z našich akcích, zejména pak na XXIV. písecké jízdě historických vozidel, která se koná jako vždy třetí sobotu v červnu, tedy 15. června 2024.

Veteran Car Club Písek, spolek

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Martin Simota. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.